Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Stella syr

Hej! Jag driver mitt egna lilla klädmärke och har sytt kläder och saker sen jag var liten. Har en annan blogg, men tänkte att det skulle vara kul att få dela med mig av det jag syr och skapar här!

vimplar!

De här jobbade jag med i går, gjorde en ljusblå variant också, men de är inte plåtade än! De förhöjer verkligen ett rum tycker jag, och jag planerar att göra en för halloween också! Min kille är nämligen amerikan, så det kan nog vara passande :)

Hoppas ni har en bra vecka!

Halloween vimplar
Postat 2011-10-20 13:30 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Höstvindar

I går när vi gick hem efter segerfirande, vi hade nämligen spelat softball hela helgen och inte bara vunnit alla våra matcher (6st!) utan även kammat hem första pris, blåste vindarna så kalla och jag kände verkligen att nu, nu är det höst. Vi har haft ganska fint väder de senaste veckorna och häromdagen gick jag i t-shirt, men det är det alltså slut med nu. Nåväl, det är nästan mitten av oktober så det får väl vara okej då..

Det blev inte mycket sytt och skapat sen i fredags, men då fick jag å andra sidan till hela tre skopåsar! Jag syr fast en applikation först, men jag vet inte om den ska få vara kvar eller inte. Den blir fin, men inte perfekt.. Jag sydde även en liten påse att ha i badrummet för tamponger och dyl:

Söt va?

 

Jag har även läst runt lite i forumen och fått tips på den här sidan www.epla.se där jag genast öppnade en butik..

Hoppas ni får en härlig vecka!

sytt
Postat 2011-10-10 13:40 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

hej och välkommen!

Hej alla! Här är min nya sy och skapar-blogg! Jag har designat och skapat sen jag var alldeles liten, och driver sen förra sommaren ett litet klädmärke som jag hoppas ska växa nu under hösten!  Jag bor i Prag sen många år, och kom tillbaka efter en resa till Stockholm i tisdags. Under resan funderade jag på lite olika projekt att dra i gång, roliga saker att sy och sälja på höstens och vinterns alla marknader. Min ena syster kom då med idén skopåsar! Passar perfekt nu när sommarens alla söta sandaler ska stuvas bort, men bör inte tryckas ner och riskeras att bli skavda!

Det blev en prototyp imorse, som dessvärre hade en himla massa fel, men nu håller jag på med nästa. Vad tycks? Hur förvarar ni era skor? Vi alla har ju inte direkt en walk in closet a la Carrie ;)!

Jag tänker även göra liknande fast större för tvätt när man är ute och reser...

Hej så länge!

Provsytt skopåse skor Återanvändning
Postat 2011-10-07 15:00 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons