Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

syside glädje

Nu tänker jag inte falla ner till samma nivå, men man kanske ska komma ihåg att varje historia har 2 olika sidor…

Jag längtade tillbaka till sysidan och jag har verkligen försökt få tillbaka den gamla känslan för sidan, men jag inser att min deltagarglädje här är över

Jag fortsätter att driva min egen hemsida och blogg på www.pulvertroll.se där får jag förhoppnings vis fortsätta dela ut mina tips o råd, utan att kallas för dödare av skaparglädje, hon som ser ner på alla andra, stavar o skriver så illa att man undrar om jag är för dum för rättstavnings program.

Lev väl!

Pulvertroll over n’ out

Inlagt 2014-03-01 16:16 | Läst 3977 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2014-03-02 21:12   Eva Högberg
Jag tycker att även du ska vara kvar. Du är bra på det du gör, du tycker det är kul. Det är det viktigaste. Så forsätt du med det du tycker är skoj. Kram
 
2014-03-02 11:29   Ann Lindahl
Alla kan stava fel, även du Det finns plats för er bägge två, många med mig tycker det är intressant att läsa era bloggar.
 
2014-03-01 19:03   Birgit Landin
Hej Mari!
Det var det mitt mail till Pulvertroll handlade om, att vi båda skulle vara kvar och respektera varandra. Svaret på det kan du läsa på min blogg.
 
2014-03-01 17:45   Mari Jörgensen
Tråkigt att det ska bli så här. Ni har alla så mycket att ge här på sysidan. Trots att jag inte maskinbroderar så läser jag oftast din blogg och dina inlägg, tycker att det är givande och underhållande läsning. Hoppas på att även du stannar kvar.
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons