Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

plsb-funderar

I tid och otid

I tid och otid.

Lite så känns det faktiskt.

Min lediga tid spenderas här inne, eller vid mina symaskiner som jag fortfarande håller på att lära känna som bäst. Jag hittar på projekt för att utmana mig själv, och för varje motgång får jag hitta en ny lösning. Svårast är nog att träna på att sänka kraven på mig själv.

Jag har alltid haft ett visst behov av att kunna sy själv, redan som tonåring så behövde jag lära mig justera köpta kläder så de passade min redan då ganska utmärkande päron-kropp. Små enkla raksömmar här, några enkla kjolar där. Inget avancerat. Tills jag för något år sedan hittade ett mönster på burda, som jag bara var tvungen att ladda ner och prova. Det blev en accelerator för mitt sy-inresse. Och jag kan inte sluta.

Jag låter mig insperaras av allas kreationer, ser jag något jag gillar vill jag prova att sy det själv. Och roligast av allt tycker jag det verkar vara att återbruka, tyvärr har jag väl inte så mycket gamla kläder jag kan sy om, då jag mot bättre vetande kastade det mesta vid en tidigare flytt. Men jag kommer ikapp! :)

Väl mött!

~PLSB

Postat 2014-05-08 10:05 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons