Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Att sy eller inte sy, det är frågan

Jag syr för en vackrare och mer praktisk vardag. Tycker mycket om att återanvända och förlänga livet på redan sydda saker.

Småsytt inför semester

Att sy i sista stund inför en resa, det har blivit en tradition. Det började 2013, när vi skulle åka till Danmark. Sen dess har jag sytt något nytt varje sommar, inför familjens sommarresa. Allt har jag inte bloggat, det är som regel enkla småsaker. Här är saker jag sydde/fixade inför årets semester som vi redan avverkat (några dagar i London).


En necessär till mellansonen.
Stora killen fick en förra året, så den använde jag som mönster.


Förvaring till familjens pass.


Bagageremmar, så att man lätt hittar sin väska på flygplatsen.
Den rödsvarta är gjord ett gammalt spännband,
samt ett spänne från någon uttjänt väska/ryggsäck.
Den andra har jag bara dekorerat med pacman-resår.

Inlagt 2016-06-29 23:00 | Läst 14439 ggr. | Permalink
Kategorier:
Väskor/necessärer mm Övriga saker 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2024-03-05 13:52   Erick Johnson
Jag besökte <a href="https://chernobylstory.com/se/">https://chernobylstory.com/se/</a> Jag gillade det hela väldigt mycket.
 
2024-03-05 13:51   Erick Johnson
Om du letar efter en unik och oförglömlig upplevelse för din nästa resa, då rekommenderar jag starkt att du överväger en guidad tur till Tjernobyl med Chernobyl Story https://chernobylstory.com/se/ Denna resa är inte bara en resa tillbaka i tiden till en av de mest omtalade händelserna i modern historia, utan det är också en ögonöppnare om människans påverkan på miljön och kraften i naturens återhämtning.

Chernobyl Story erbjuder en säker och informativ upplevelse som tar dig genom de övergivna gatorna i Pripyat, visar dig den berömda nöjesparken och låter dig stå inför den nya sarkofagen som nu täcker reaktor 4. Deras kunniga guider delar insikter och historier som ger en djupare förståelse för den tragedi som utspelade sig och dess långsiktiga effekter.

Denna resa är inte bara en chans att se en del av världen som stått stilla sedan 1986, utan även en möjlighet att reflektera över våra egna liv och den värld vi lever i. Det är en påminnelse om vår sårbarhet och samtidigt vår styrka. Oavsett om du är en historiaentusiast, en äventyrare, eller bara någon som söker efter en djupare mening med dina resor, är en tur till Tjernobyl med Chernobyl Story ett måste.

Ta chansen att uppleva denna unika destination. Boka din plats med Chernobyl Story och gör dig redo för en resa som du aldrig kommer att glömma.
 
2016-07-06 20:12   Pernilla Fe
Aha. Jag förstår att du inte vill dölja omslaget detta år :-)
 
2016-07-06 00:49   Anna Söderström
Varje år skapar jag ett bokomslag på min lärarkalender. Men i år är kalendern lila så det behövs egentligen inte. Då kom jag på att genomskinlig plast blir toppen. Ska bara klura lite till hur jag vill ha den
 
2016-07-05 19:47   Pernilla Fe
Hehe, det är jobbigt när man blir påhoppad sådär av nån (?) som vill följa med hem. Vad skall det bli tro?
 
2016-07-04 18:25   Anna Söderström
Nudu Pernilla får vi se om jag får ihop det. Var på Ohlssons tyger. Ops, rea. En bit plast bara lixom hoppade på mig. :) Återkommer med resultat.
 
2016-06-30 18:58   Pia Lindemann Larsen
Bra ide att sy lite varje år/resa.
Fina är de =)
 
2016-06-30 17:38   Pernilla Fe
Det är sån där lite tjockare plast som brukar finnas på metervara tillsammans med vaxduk. Antar att den är tänkt att ha som lätt avtorkbart skydd över en tygduk men jag har köpt det för att sy saker av. Resterande bit börjar bli väl liten nu så det är väl dags att köpa ny.
 
2016-06-30 16:45   Anna Söderström
Vad för typ av plast använder du?
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons