Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Att sy eller inte sy, det är frågan

Jag syr för en vackrare och mer praktisk vardag. Tycker mycket om att återanvända och förlänga livet på redan sydda saker.

Boxerkalsonger av loppiströjor

Jag köpte ett par batikfärgade tröjor på loppis, en svartvit och en i två blå nyanser. Den blå skall bli barntröja med snörningen från den svartvita framöver. Den svartvita blev två boxerkalsonger (barnstorlek). Tyget är underbart mjukt och passar väl till plagget. Det var första gången jag sydde kalsonger och mönstret kommer från en Ottobre-tidning.

Jag fattar väl hur man syr tänkte jag och sydde fel jag vet inte hur många gånger på första paret. "Man skall använda det man har" sa en vän när vi pratade om sprättandet, och nog fick jag använda sprätten. Andra paret sydde jag på maxen halvtimme och utan fel.

Jag sydde också ett tredje par av en annan svartvit tröja, nu med coversöm i avvikande färg och utanpåliggande resår. Råkade sätta resåren fel men om mottagaren inte säger något så får det vara så. :-) Jag tycker att detta tyg var riktigt läckert till kalsonger, hade gärna haft mer.

Inlagt 2014-09-06 00:07 | Läst 12718 ggr. | Permalink
Kategorier:
Barnkläder Återbruk / DoRedo 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2014-09-17 08:12   Lotta Nilsson Persson
Fasen vad bra gjort!!! De blev ju superfina allihopa. Och tänk vad pengar du kan spara för kalsonger är INTE billigt.
 
2014-09-14 21:00   LenaM Jonsson
Snygga!
 
2014-09-10 09:16   Bibbi Lundgren
Sypersnygga!
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons