Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Att sy eller inte sy, det är frågan

Jag syr för en vackrare och mer praktisk vardag. Tycker mycket om att återanvända och förlänga livet på redan sydda saker.

Utkast till en telefonväska

Jag bytte jobb för lite sen. På mitt gamla jobb rådde mobilförbud så det enda jag hade då var en liten sökare som gick lätt att nypa fast i kläderna. På nya jobbet har jag fått en mobiltelefon och dessutom vill jag ha min egen telefon. Fickorna på dambyxor är för små så det blev till att sy en väska. Jag är inte nöjd med sömkvaliteten (tjocka lager och bred snedslå, det blir inte bra) men skall testa själva modellen ett tag innan jag syr en ny modifierad.

Som mellanlägg har jag använt en tjock fleecefilt som jag hittat på loppis. Telefonfacket är indelat i två fack så att telefonerna skall hålla sig på plats. Framför dem finns några småfack för penner eller annat smått. Själva locket har jag tänkt skall hållas stängt utan lås, jag har sytt några millimeter ner från överkanten på båda sidor.

Fastsättningen består av ett band och två karbinhakar. Då gör det inget att olika byxor har olika brett mellan hällorna, alltid är det något läge som funkar

Inlagt 2014-03-02 21:23 | Läst 6783 ggr. | Permalink
Kategorier:
Väskor/necessärer mm 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2014-03-04 09:50   Anna Söderström
Snygg! De man köper för telefoner är ofta trista och fula.
 
2014-03-03 22:54   Birgit Landin
Ser ut att vara mycket praktiskt och rymma det nödvändigaste.
 
2014-03-02 22:23   Nina Rolf
Smart idé! Du får gärna tala om hur den fungerade sen.
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons