Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Att sy eller inte sy, det är frågan

Jag syr för en vackrare och mer praktisk vardag. Tycker mycket om att återanvända och förlänga livet på redan sydda saker.

Småprojekt

Visst är det härligt att få ägna timmar åt avancerade syprojekt med många detaljer? Tillfredställelsen i att planera, klura ut och genomföra projektet och få ett fint resultat. Men även små enkla projekt kan skänka glädje till såväl sömmerskan som eventuella mottagare. Att få hinna med ett komplett projekt - eller flera! - samma dag medan barnen är nöjda och leker, det är värt massor för mig. Att få sitta ner och slutföra något, det kan jag inte göra så ofta.

Här ett par förkläden som jag gjort av överbliven vaxduk och snedslå från nån loppis. Tremetersbitarna av snedslå var precis lagom långa för förklädena. Nu kan vi kasta det gamla förklädet från Semper som utgjorde förlagan när jag klippte till dessa. Och så är de till formen lite bättre anpassade än det gamla var.

Ett par nyckelband fick jag till också idag. Ett väl gammalt löfte till min son som jag äntligen kommit mig för att infria. Ett band till lillebror blev det också, även om han ännu inte har egen nyckel.

Inlagt 2013-07-02 14:05 | Läst 3881 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2013-07-10 18:00   Anna Söderström
Vilka fina grejer. Nu fick jag lite inspiration. Dags att rota lite bland projekten.
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons