Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Att sy eller inte sy, det är frågan

Jag syr för en vackrare och mer praktisk vardag. Tycker mycket om att återanvända och förlänga livet på redan sydda saker.

En förvaringspåse

Min son behövde en förvaringspåse. Till vad får ni gissa själva. :-) Jag har många tyger men alla passar inte till påsar, så jag tog fram sisådär 15 tyger som han fick välja mellan. Han hittade två som var svåra att välja mellan, båda blanka slinkiga tyger. Det blev som ni ser ett mörkrött. Guldtråden han valde passar ju fint till.

Förlagan till broderiet har jag ritat själv på frihand. Det blir ju inte riktigt som jag vill ha det i broderiprogrammet men tillräckligt bra tyckte jag denna gång. Efter lite eget fipplande. Classe var snäll idag och broderade fint. På provbroderiet syntes undertråden en del men jag minskade trådspänningen för det stora broderiet.

Jag har inte hunnit sy så mycket på sistone. När jag har haft tid har jag valt att läsa istället, jag har en riktig bokperiod nu. Men en klänning till min dotter är på g och ett par småväskor med specifikt syfte. Kommer snart på en syblogg nära dig.

Inlagt 2013-06-17 23:07 | Läst 10725 ggr. | Permalink
Kategorier:
Maskinbroderi Väskor/necessärer mm 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2013-06-22 17:57   Pernilla Fe
Ulrika: Ja det är rätt förstås, det är hörlurar som skall vara i påsen! Sladden trasslar ju lätt in sig i andra saker, särskilt om man lägger den löst i ryggan tillsammans med andra grejer. Så nu kanske hörlurarna överlever sommaren.
 
2013-06-18 10:46   René Edwards
Jätte fint! Både att kunna fixa designen och sen göra ett broderi av det! Så duktig du är! :-)
 
2013-06-18 09:32   Ulrika Lindh
Den var snygg, tog en stund innan jag såg vad han skulle ha påsen till men jag tror nu jag listat ut det. Kan det vara hörlurar? :-) Fyndigt gjort av dig tycker jag!
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons