Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Mommas syblogg

Här tänkte jag berätta om vad jag gör i mitt hobbyrum, vad jag planerar, mina idéer och lite om hur det blir ett resultat av detta.

NU ÄR DET TROLL I SYRUMMET


Nu har jag haft en jätteskön semester med man, barn och barnbarn. Vi hyrde en stuga med strandtomt vid Vättern det var bara 20 m till vattnet. Det var för kallt för oss vuxna men ungdomarna badade. Vi hade tur med vädret en hel vecka, solen bara sken och vi fick bara en regnskur när vi var i Vadstena och handlade.

Vi hyrde av ett par som hade en massa får och även en bäääbod där de sålde mycket med får och lamm. Jag kunde inte motstå att köpa en liten trollunge och nu har jag en hel familj i ett av mina syrumsfönster.

De stora trollen är gjorda av min första kontakt på sysidan och jag bara älskar dem. Tyvärr gör hon inte dem längre annars skulle jag köpa det var dom här jag såg http://www.sysidan.se/albums/viewpic.htm?ID=1354&set=lp och skrev till henne och bad att få köpa en. Vi har haft mycket kontakt sedan dess och besökt varandra flera gånger.


Jag hade tänkt mig att virka färdigt min väst framför brasan i regnet men det blev inget av, det blev en massa böcker i solstolen istället. Nu är den i alla fall färdig och jag är ganska nöjd med den. Axlarna blev lite stora, men det är jag van vid, bild finns i mitt album här   http://www.sysidan.se/albums/viewpic.htm?ID=85286

Jag håller på med klänningar och lite smått och gott till ett bröllop, klänningarna är det bara längden i ärmar och nertill som ska provas in. 

Till väninnans röda klänning håller jag på med en väska i samma tyg och till bruden testar jag att sy ett par handskar. Nästa vecka kommer båda och provar och då får vi se vad de tycker om dessa saker. 


Ni får ha det så gött alla till nästa gång

Inlagt 2012-08-01 13:36 | Läst 8819 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2012-08-03 22:45   Aina Johansson
Låter härligt med en sån semester. Både nytta och nöje blev det.
 
2012-08-03 09:01   Ingrid Wester
Ser ut som du haft det jättefint vid stugan. Roligt att se dina härliga troll oxå.
Väskan ser ut att bli jättefin den med.
Handskar har jag aldrig sytt, men det låter svårt!
Men det klarar du galant!!
Kram och en fortsatt trevlig sommar!!/Ingrid
 
2012-08-02 08:46   Lotta Nilsson
Blir lika fascinerad av allt du hinner med när jag läser din blogg. Och låter härligt att du kunde läsa böcker i solstolen istället för att virka framför brasan. Sommaren har inte varit den bästa men några soldagar har infunnit sig här och var och då är det bäst att passa på att få i sig lite D-vitamin.
Att sy handskar låter svårt. Ha en fortsätt bra sommar. /L8
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons