Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Mommas syblogg

Här tänkte jag berätta om vad jag gör i mitt hobbyrum, vad jag planerar, mina idéer och lite om hur det blir ett resultat av detta.

Nu har jag flyttat hem igen

Efter intensiva och roliga veckor i "min syateljé" på dansskolan har jag flyttat hem igen. I helgen var sista föreställningen för år 1 och premiär för år 2:s föreställning. 2:ornas föreställning är helt fantastisk. Har ni möjlighet att se den nu när de åker på turné till Skövde 15/5, Växjö 17/5 och Linköping 19/5 så gör det ni kommer inte att ångra det.

Tyvärr så har jag inte några bra bilder än från föreställningen utan ni får hålla tillgodo med ett par smakprov från en klädrepetition som finns i mitt album.

Om jag får säga det själv så tycker jag att det som jag sytt blev mycket snyggare och klädde dansarna bättre än det som min tandläkare sydde på mig.

  

                                           Nu har jag fått bilder från föreställningen

Idag är det dags för nytt tandläkarbesök och prova nya kläder. Jag har fått den stora äran att sy lite kläder till några dansare som ska vara med på Urban Connection på Dansens Hus. Idag ska jag prova en kjol på streetdansaren Alexander "A-Train" Dam.

Nu ska jag ta en runda och se vad ni åstadkommit medan jag varit "borta". 


 

Inlagt 2012-05-08 11:35 | Läst 9495 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2012-05-10 16:19   Aina Johansson
Skönt att få ta det lite lugnare
 
2012-05-10 16:05   AnnKatrin Rydberg
Du har då en enorm energi som gör allt! Snyggt blir det med :-) kramis
 
2012-05-10 09:41   Agneta Lindström
Tack alla snälla som kommenterat både blogg och bilder i albumet. Nu har jag fått fina fotografier från föreställningen också och en av dem finns här nu.
Kramar
 
2012-05-09 12:33   René Edwards
Stackars Dej! Vad har tandläkaren gjort? Jag hoppas att resultatet kommer att bli så bra sedan som dina egna alster! Annars får du reklamera!:-) Ha det så bra i hemmet igen, du verkar ha fullt upp!
 
2012-05-09 09:39   ANITA AJANKI
Jag måste nog hålla med om att dina härliga danskläder är fantastiska. Du har lagt ner ett stort arbete med att få dom superläckra. Jag tror nog att din tandläkare har gjort detsamma du blir säkert superläcker när allt har lagt sig. I nästa vecka har jag mitt besök får se om jag överlever med tanke vad som hände sist.
 
2012-05-08 22:15   Bibbi Lundgren
Men kära nån det ser inte bra ut. Hoppas det går över.Men dina ina kläder och ditt engagemang är fantastiskt.
 
2012-05-08 14:48   Lotta Nilsson Persson
Jag tycker att tandläkaren ska gå en kurs hos dig och lära sig sy snyggt. Skämt å sido, ett nödvändigt ont det där med tandläkare, hade inte varit så kul och vara det för då hade ju inte nån tyckt om en.
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons