Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Mommas syblogg

Här tänkte jag berätta om vad jag gör i mitt hobbyrum, vad jag planerar, mina idéer och lite om hur det blir ett resultat av detta.

April april


Tänk vad tiden går, nu är det snart april eller har det redan börjat? Aprilväder har det varit i alla fall några dagar.

Det har inte hänt så mycket roliga saker sedan sist. Det har varit mycket sjukhus i ett par månader nu med barnbarn och grannar, och i måndags kväll somnade min väninnas man in efter en tids sjukdom.

Något har det blivit gjort i alla fall. Gubens tröja är klar, ska se om han vill vara fotomodell, barnbarnets byxor är klara och även sockarna (som blev strumpor) och jag har börjat på ett par till som hennes mamma vill ha. På dansklädesfronten är nästan allt klart idag kommer de 2 sista för provning.

I lördags fick min kära "Bibi" lämnas in för reparation. Hon ville inte hämta undertråden längre men hon har ju varit fantastisk så jag hoppas hon snart är hemma igen. Jag skulle brodera en vinpåse som guben skulle ha med sig till en vän som skulle bjuda på lunch, som tur var så började hon bråka vid ett ställe där jag kunde sluta broderiet. Men guben sa att "nu åker hon ut, typiskt att hon skulle krångla när hon skulle göra något till mig".

Idag har jag suttit och kikat runt ett stund här på sysidan och oj vad inspirerad jag blir. Nu vill jag sy kuddfodral, dörrhängare, organizer, stickfodral och mycket mer.

Jag har länge velat göra ett "vitt på vitt" kuddfodral kanske det är dags nu. Sedan har vi en granne som fyller 70 år och varit artist som bett mig sy något av en massa roliga/snygga slipsar kanske ska göra en rund kudde av dem i present.

Rapport kommer om vad det blivit.




 

Inlagt 2011-03-30 09:55 | Läst 3076 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2011-03-31 10:01   Fru ida-maria
en olycka kommer sällan ensam, börjar eländiga saker hända tycks dom aldrig ta slut, men efter regn kommer solsken! måste bara fråga, vad e det för skillnad på skockar o strumpor? Har alltid trott att det e samma sak :)
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons