Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Mommas syblogg

Här tänkte jag berätta om vad jag gör i mitt hobbyrum, vad jag planerar, mina idéer och lite om hur det blir ett resultat av detta.

Många projekt är det!

"Hur många pågående projekt har du", lyder enkätfrågan här på sysidan och när jag funderade på mitt svar upptäckte jag att många är det. 

Förra veckan var jag i skolan hela dagarna med mitt barnbarn för att hjälpa henne. Hennes knä opererades i 5 timmar och nu måste hon vara försiktig i 3 veckor innan hon får sätta ner foten. Man räknar med att hon måste ha kryckor 4-5 månader och fr.o.m. idag har hon skoltaxi i 2 månader så nu behöver jag inte skjutsa henne. Hon är jätteduktig och kämpar på men blir trött av att bara stå på ett ben hela tiden.
Ett problem som uppstått är att hon inte har några byxor som har tillräckligt breda byxben för att hennes CAMP-orthos ska få plats, hon har lånat träningsbyxor av sin mamma hittills. Igår började sy 2 par byxor till henne och i morgon hoppas jag få dem klara dessutom behöver hon sockar till den ena foten som hon inte kan ha skor på än så igår tog jag fram strumpstickorna också.


 


Jag har inte hunnit fått så mycket gjort förra veckan så i helgen har jag tagit tag i danskläderna igen och nu väntar jag bara på att de 4 som inte var med på provningen ska komma och prova sina kläder. Sedan ska de packas i säckar och till dem gör "Bibi" ettiketter nu så dansarna vet vilken säck som är deras.

 


Jag har stickat på en tjock tröja till gubben och hade hoppats den skulle bli klar innan vintern är borta. Nu har jag inte hunnit med det riktigt som jag planerat men nu är det bara kragen kvar och att sy i fodret och det är typiskt "TV-jobb" till kvällen.

 Utöver dessa projekt så har jag syskolan en dag i veckan då det yngsta barnbarnet och en av hennes kompisar är här och syr kläder.

Jag hoppas att jag snart får lite tid och titta runt här på sysidan igen och se vad ni andra gjort det har inte blivit tid till det de senaste veckorna.

 

Inlagt 2011-03-21 13:59 | Läst 2734 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2011-03-21 18:19   ANITA AJANKI
Jag hoppas att du står dig inför allt detta, men konstikt nog så har man lite extra energi när det behövs.
 
2011-03-21 15:52   Ulrika Lindh
Ja oj du har fullt upp och lite till känns det som!:-)
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons