Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Mommas syblogg

Här tänkte jag berätta om vad jag gör i mitt hobbyrum, vad jag planerar, mina idéer och lite om hur det blir ett resultat av detta.

ÅRETS FÖRSTA PROVNING

 

 

Ja så var den klar årets första provning av kläderna till Danscenters föreställningar. Som tur är så ska det inte vara så mycket i år det är 3 "akter" snö och is, djungel och öken. Det är bara högsta klassen som ska på turné som får får nytt medan den andra klassen ska få det mesta från tidigare års kollektioner. 


I år passade det mesta riktigt bra, det är bara uppläggningar nertill och i midjan på alla byxor och shorts, lite justering på 3 klänningar, fixa halsurringningarna på tunikor, sy smock nertill på benen på alla haremsbyxor och sy i blixtlås på alla shorts. Sedan är det dags för andra provningen och har jag tur så fungerar allt att dansa i då också.


Igår opererades mitt äldsta barnbarn sitt knä och det tog 5 timmar men allt gick bra enligt läkarna. I morgon ska hon gipsas och sedan får hon inte böja knät på åtminstone en månad, så det är skönt att jag redan fått undan så mycket av kläderna för hon behöver nog en hel del hjälp och skjuts.


Dessutom har min väninna lyckats halka i badrummet och brutit andra armen så nu går hon med båda armarna gipsade så henne hjälper jag med påklädning matlagning m.m. eftersom hennes man ligger på sjukhuset och är allvarligt sjuk.


Det är skönt att vi går mot ljusare och varmare tider. Idag skiner solen också så det ser extra ljust ut.

 

 

 

 

 

Inlagt 2011-03-10 14:43 | Läst 3187 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2011-03-17 08:09   Aina Johansson
Hoppas att allt går bra, både med barnbarn, väninnan och den här jättekollektionen.
 
2011-03-11 19:37   Bibbi Lundgren
Du räcker till och finns för alla.
Jag beundrar dig verkligen.
Glöm inte bort dig själv bara.
 
2011-03-11 17:57   Britt-Marie Cronwall
Ett hjärta av guld har du
 
2011-03-11 12:33   Ulrika Lindh
Oj vilket fantastiskt jobb du gör!
 
2011-03-11 10:19   ANITA AJANKI
Tänk vad härligt att kunna ge en hjälpande hand till den som behöver. Det är guld värt. Vad skönt att det är lite enklare syning i år till dina ungdomar. Glöm inte bort att tänka på dig själv också.
 
2011-03-10 14:58   Ingrid Wester
Vilken fantastisk kollection du håller på med. Du är beundransvärd ! Är på imponerad! Vilkentur för din väninna som har dig. Guld värt! Skönt att operationen gick bra fast Endine får det lite tufft framför sig nu. Kramar till er alla.
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons