Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Mommas syblogg

Här tänkte jag berätta om vad jag gör i mitt hobbyrum, vad jag planerar, mina idéer och lite om hur det blir ett resultat av detta.

Mina duktiga barnbarn


Tillbaka igen efter en underbar semester så snurrar det ordentligt. När jag kom hem så låg ett paket från Indien och väntade på mig med 12 st rullar med guldtråd. Jag har testat och de fungerar så nu blir det mycket guldbroderier gjorda.
Innan jag börjar med dessa så får jag sy årets "danskläder" till föreställningarna. I år är det inte lika mycket som det brukar vara så det ska nog hinnas med.
Min syskola har fortsatt med en dag i veckan och första klänningen är klar  http://www.sysidan.se/albums/viewpic.htm?ID=75787&set=lp#comments     Andrea har varit jätteduktig och verkligen tagit det lugnt och lyssnat samt förstått att det blir inte färdigt på en dag. Hon har redan planerat vad hon vill sy mer. 
Tyvärr så har hennes syster det inte lika roligt nu. tisdagen den 15 februari var hon med skolan och åkte skidor och ramlade och slög sönder sitt ena knä. Igår berättade läkaren att det bakre korsbandet var av, ledbandet var av och menisken är lös. Så den 9/3 ska de operera henne och de måste stänga av blodtillförseln vid låret och kan därför operera max 2 timmar. Det blir 2 läkare som opererar samtidigt. Hon får ligga kvar på sjukhuset några dagar och sedan kommer det ta minst ett halvår innan hon blir bra. Hon är så duktig och kämpar både och håller humöret uppe.
Det innebär att jag kommer hjälpa till med skjuts m.m. så syrummet kommer nog inte vara så flitigt besökt som det brukar vara.

Inlagt 2011-03-01 11:46 | Läst 3195 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2011-03-01 18:01   ANITA AJANKI
Välkommen hem ska jag väl önska och vilken tur att du haft det bra det var ju inte så bra med ditt barnbarn men jag får hoppas att allt går bra.Det är tur att du finns och kan hjälpa till sen får syendet komma i andra hand.

Ha det gott!
 
2011-03-01 17:42   Bibbi Lundgren
Oj, så ledsamt med knät. Krya på dig !
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons