Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Språklaretorps-Bloggen

I min blogg vill jag berätta lite om mina frtidssysselsättningar och kanske också dela med mig av mina erfarenheter, bra och dåliga, inom tex stickning, virkning, lappteknik, sömnad och trädgårdsskötsel och allt annat som gör livet, och framför allt fritiden, värt att leva!! Barnbarnen inte att förglömma!

Har äntligen kommit till symaskinen igen!

Nu hoppas jag att min symaskin skall få göra annat än att laga. Sonen är expert på att förse mig med lagning och ändring av en massa olika projekt.

Idag har i alla fall köksfönstren fått ett ansiktslyft i form av små gardinkappor. Stugan är låg och fönstren är inte så stora, så det fick bli små rynk-kappor, ljuset behöver ju komma in nu när hösten är i antågande.

Det är ju länge sedan jag skrev sist, så det har hänt en del här i Språklaretorp. Bland annat så har jag gått och blivit med höns!!!

Åtta hönor och två tuppar!!  Jätte kul hobby, för att inte tala om när man kan plocka nyvärpta ägg att äta till frukost. Kan jag verkligen rekommendera.

Förutom detta  så har det byggts garage och vedbod och trädgården har fått en ny  grusgång.

Det har inte blivit mycke tid över till att sy.  Men nu hoppas jag att jag kan reparera detta. 

Jag har ett "Gammalt ufo" att göra klart, ett överkast till dubbelsäng ett bargellohjärta, det skall monteras och kviltas.  Det gäller nu att hitta inspirationen.  Vet inte varför det är så himla tråkigt att fixa den där lilla sista finishen. Nu måste jag verkligen lägga manken till och göra det färdigt. Hoppas kunna lägga in en bild på det FÄRDIGA täcket inom en snar framtid.

Inlagt 2014-09-15 21:37 | Läst 3751 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2014-09-16 07:37   Anna Söderström
Väntar med spänning.
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons