Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Bomull och Brodyr

Att använda sig av det man har eller hittar på loppis är en inspirerande utmaning.Dessutom är det så himla kul!

Påse till matlådan

Jag har nytt jobb vilket också innebär en del nya rutiner. En av dem är att jag tar mat med mig på jobbet. Första dagen hade jag min matlåda i en systemkasse, snyggt eller hur? Men man är ju inte sämre än att man kan sy sig en egen påse.

 Den skulle vara rolig/annorlumda och inte så stor. Bra om den skulle gå att ställa in i kylskåpet med matlådan i. Det vore också bra om den gick att torka ur. Valet på material föll på sköljda och uppklippta kaffepaket. Innuti är den fodrad med vaxduk. Jag satte också fast en tryckknapp (Nu då jag kan ! ) Vet inte hur länge den håller men det visar sig väl med tiden. Jag kan både ha den i väskan eller bära den som en påse. Den ryms också i kylen tillsammans med alla andras matlådor.  

 

Postat 2012-05-04 15:06 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Små praktiska ting

Små praktiska ting som vi kan vara utan men som är roliga och snabba att tillverka.

De två första bilderna föreställer en förvaring för pads. Onödig kan man säkert tycka. Blixtlåset sitter upp och ner för att man ska kunna öppna nerifrån.

Två stycken necessärer den ena av bomullstyg med en ficka utanpå av jeans. Den andra sydd av kaffepaket. Inte så praktisk men kul!

Nåldynor kan man aldrig få nog av. Den ena i form av en kaktus nerstoppad i en kruka.Passar bra för synålar med tråd i. Den andra i form av en blomma, den passar bäst för knappnålar

 

Postat 2012-02-15 13:47 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons