Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Bomull och Brodyr

Att använda sig av det man har eller hittar på loppis är en inspirerande utmaning.Dessutom är det så himla kul!

"Ombyggd" herrskjorta och förlorad provdocka

Ni som har följt min blogg såg kanske att jag funderade på att önska mig en provdocka då jag fyllde år. Jag gjorde faktiskt det och min man hörde min önskan och "bokade " en docka på Ohlssons tyg i Umeå. I går åkte vi upp och hämtade den, eftersom jag bara var tvungen att kolla in rean så bad jag inte om att få titta på doclan innan vi betalade och åkte hem. Väl hemma så monterade jag ihop den och det visade sigg att jag fått fel docka. Jag behöver en som spänner över storlekarna 36-40. Jag hade fått med mig en docka som hade alla storlekar under stolek 36. Snopet och trist. Affären har inte fler dockor för tillfället och imorgon ska hon tillbaka. Ja så kan det gå.

Jag tog rätt på en herrskjorta som blivit  för liten och gjorde om den till en "bohemtunika" Ett ganska roligt göra så här på semestern. Jag började med att klippa bort de här delarna från skjortan. Kragen och en del av ärmarna

Sedan fick fantasin flöda. Ett balklänningstyg blev kant i halsen och  förlängning av de avkortade ärmarna. En virkad blomma får växa upp ur fickan och nya knappar har satts dit. För att dölja resterande knapphål sydde jag dit en spets som kontrast och dekoration. Ja ett rolig göra en blåsig kväll.

              

 

Postat 2013-07-17 21:35 | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons