Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Bomull och Brodyr

Att använda sig av det man har eller hittar på loppis är en inspirerande utmaning.Dessutom är det så himla kul!

Mera virkat

Jag tycker att det är så himla kul att virka smycken. Det har mest blivit armband som jag suttit på kammaren och virkat men nu har jag  också gjort två halsband. Båda två är gjorda som test för att se om det fungerade, det jag tänkt. Resultatet blev inte så tokigt.

Sedan är det fokus på kläder som gäller. FIck senaste Burda i går och där fans ett par otroligt söta blommiga shorts. Jag har redan en gardin som ligger färdig att klippas i.

 

        

smycken
Postat 2012-03-07 14:44 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Expriment med garn och pärlor

Jag har många gånger suttit och "pulat på" med pärlor och nylontråd men det har aldrig blivit något bra av det hela. Det har slutat med att det åkt i soporna. Så tänkte jag att det kanske går att virka armband/halsband och få in pärlor på det viset. Efter några försök så fick jag till det. Dessutom har jag ju den lyxen att vi har en butik som säljer pärlor och tillbehör i den stad jag bor i. Där kan man även få en hel del råd och tips. Något som jag skaffat, och kan rekomendera om ni ska virka eller sticka med pärlor är en "nål" som man använder för att trä upp många pärlor. Den är öppningsbar i mitten och där lägger man in garnet och trär sedan upp pärlorna på spetsen av nålen och drar dem över på garnet.

Tycker jag att något är kul så blir det ofta att jag gör flera men olika. Kul att ge bort men lika kul att ha själv. Det enda du behöver kunna är att virka lm för att göra dem. 

 

smycken
Postat 2012-02-17 19:36 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons