Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Bomull och Brodyr

Att använda sig av det man har eller hittar på loppis är en inspirerande utmaning.Dessutom är det så himla kul!

I bland överraskar man sig själv

 Jag var enormt sugen på att sy något i går och tog mig en titt i tyghyllan. Där låg ett tyg som jag bara köpt en mindre bit av. Det var ett tunnt tyg med blimmor av band i samma färg som tyget. Jag har ju en svaghet för tunna tyger.

Hm, vad skulle jag kunna göra av detta?

Inna kvällen var slut hade jag en kjol som jag faktiskt har haft på mig idag. En rak kjol med inprovningar fram och bak. Ett kort blixtlås bak. Eftersom det var så transparant så sydde jag två kjolar, en i blågrönt foder och en i detta tyget. För att göra det enkelt så sydde jag ingen linning utan vändsydde kjolen upptill. På underkjolen vände jag alla sömmar innåt så att de inte skulle synas.

Ja den blev rilktigt bra, den kommer jag att använda mycket i höst

(Tyvärr så var jag tvungen att fota kjolen där det var bäst ljus och inte där det var minst oroligt.Klicka på bilden så kommer kjolen till sin rätt.)

Ibland blir man överraskad över sig själv!

 

Inlagt 2013-09-04 20:10 | Läst 7237 ggr. | Permalink
Kategorier:
Kjolar 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2013-10-20 21:14   Sari Jovanovski
Jag skulle göra en topp av samma tyg. Jag var inte nöjd med resultatet för jag fick inte till ärmen snyggt. Det var inte en isydd ärm utan bara en liten " vippärm"men tyget har lite ojämnt fall pga bandmönstret. Annars är tyget snyggt. Kjolen är jättesnygg! Passar bra till fest.
 
2013-09-05 16:25   René Edwards
Den blev jätte fin! Härligt att överraska sig själv, framför allt när det blir något som i en boutique skulle kostat "skjortan" ! :-) En njutbar stund vid maskinen och sen fin för fest! Kan det bli bättre!?
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons