Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

made by miss_annaia

"made by miss_annaia" är en blogg som visar vad jag skapar och funderar över. Jag skapar kreationer som jag känner att jag vill skapa och vissa saker är resultatet av beställningar jag får av vänner och bekanta. Det kan även komma inlägg om min privata vardag, vi får se vad som kommer.

Abstinens!

Oj, oj, oj! 

Jobbigt det här.  Jag opererade höger handen (högerhänt) häromdagen och ska hålla mig lugn i ett par dagar! Varför tänkte jag inte efter före lixom! Jag hade ju kunnat klippa ut tygbitarna innan operationen,  så hade jag ju kunnat sitta vid maskinen nu!  Å vad sur jag är!  

Fast igår fick jag iaf hasykurs med mitt "syskonbarn " Michelle som fick din första symaskin i julklapp.  Sååå roligt! Hoppas vi kan göra om det :-)

 Jaha, det blir väl till att ta det lugnt nu då :-( 

Tack och hej symaskinstjohej! 

Postat 2015-02-22 07:56 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Att komma på villovägar!

Ja, att komma på villovägar vid symaskinen är inte svårt :-) men att hålla löftet att inte påbörja något nytt innan ufo högen är klar!

Nu i vveckan har skaparglädjen funnits hos mig :-) 

Den röda klänningen väntar på att få lite smock i sydd, men gruvar mig lite,  så det blev lite annat. En Elsa klänning,  lite ufon, lagning och lite nytt skapande med lite ur ufo-högen(iallafall). 

Tack och hej symaskinstjohej! 

Postat 2015-02-07 00:00 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons