Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

made by miss_annaia

"made by miss_annaia" är en blogg som visar vad jag skapar och funderar över. Jag skapar kreationer som jag känner att jag vill skapa och vissa saker är resultatet av beställningar jag får av vänner och bekanta. Det kan även komma inlägg om min privata vardag, vi får se vad som kommer.

Äntligen så :-)

Äntligen så kom jag på att jag faktiskt visst hade något utklippt. 

Jag har inte kunnat använda höger handen för att klippa efter operationen. Så jag har mest fått låta bli symaskinen,  men jag hittade lite tunikor som inte var ihopsatta. Nu är de sydda och jag fick träna på att sy lite smock. Så det är väl dags att sy klart min röda klänning... Fortfarande så att jag gruvar mig lite...

Tack och hej symaskinstjohej! 

Postat 2015-03-01 17:42 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Abstinens!

Oj, oj, oj! 

Jobbigt det här.  Jag opererade höger handen (högerhänt) häromdagen och ska hålla mig lugn i ett par dagar! Varför tänkte jag inte efter före lixom! Jag hade ju kunnat klippa ut tygbitarna innan operationen,  så hade jag ju kunnat sitta vid maskinen nu!  Å vad sur jag är!  

Fast igår fick jag iaf hasykurs med mitt "syskonbarn " Michelle som fick din första symaskin i julklapp.  Sååå roligt! Hoppas vi kan göra om det :-)

 Jaha, det blir väl till att ta det lugnt nu då :-( 

Tack och hej symaskinstjohej! 

Postat 2015-02-22 07:56 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Att komma på villovägar!

Ja, att komma på villovägar vid symaskinen är inte svårt :-) men att hålla löftet att inte påbörja något nytt innan ufo högen är klar!

Nu i vveckan har skaparglädjen funnits hos mig :-) 

Den röda klänningen väntar på att få lite smock i sydd, men gruvar mig lite,  så det blev lite annat. En Elsa klänning,  lite ufon, lagning och lite nytt skapande med lite ur ufo-högen(iallafall). 

Tack och hej symaskinstjohej! 

Postat 2015-02-07 00:00 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Att sätta saxen i favoritplagget.

Att sätta saxen i favoritplagget.

Ja, det gjorde jag häromdagen. Klänningen som jag sydde för många år sedan och har då inte kunnat ha den på minst 6år. (Det saknas liksom lite tyg för att det ska passa ;-)) Den är ändå favoriten bland mina plagg. När jag sydde denna så hade jag bara en idé om hur den skulle bli och jag hade inte något mönster och inte direkt kunskapen om att sy en sådan klänning.  Klänningen har varit på diverse fester och heta stunder ;-)

Har kikat på den under många är och funderat på om det bara ska bli en kjol men inte gjort något åt den. Men nu i vinter hittade jag stuvbitarna fån denna, så nu började jag med att sprätta upp livet och rita en ny överdel i hoppet om att stuven ska räcka... Det gjorde det ! Så än så länge känns det bra, är dock inte klar ännu, har blivit nån enstaka söm varje dag. 

Så det blev ett projekt till, innan många andra har blivit klara..

Tack och hej symaskinstjohej! 

Postat 2015-01-22 00:00 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Mitt första blogg inlägg nånsin! Röja undan vid symaskinen..

Hej och välkommen till min blogg, made by miss_annaia. 

Nu efter jul så har jag funderat på vad jag ska ska sy, men så fort jag gått upp till symaskinen så har jag satt mig i stolen men har bara tappat lusten. Det är dels på att jag är väldigt duktig på att skapa bombnedslag runt symaskinen. 

Igår så fick jag upp barnen till deras rum (2och 4år) och jag satte mig vid symaskinen.  Jag röjde dock inte upp men jag fick massor gjort! Jag har många påsar med lagning av saker och kläder. Tog mig igenom en hel fullpackad Rusta-kasse! Å vad glad jag kände mig! Jag tror visst jag hittade lite skaparglädje!  Tack och hej, symaskinstjohej!

Postat 2015-01-14 00:00 | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons