Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

made by miss_annaia

"made by miss_annaia" är en blogg som visar vad jag skapar och funderar över. Jag skapar kreationer som jag känner att jag vill skapa och vissa saker är resultatet av beställningar jag får av vänner och bekanta. Det kan även komma inlägg om min privata vardag, vi får se vad som kommer.

Att sätta saxen i favoritplagget.

Att sätta saxen i favoritplagget.

Ja, det gjorde jag häromdagen. Klänningen som jag sydde för många år sedan och har då inte kunnat ha den på minst 6år. (Det saknas liksom lite tyg för att det ska passa ;-)) Den är ändå favoriten bland mina plagg. När jag sydde denna så hade jag bara en idé om hur den skulle bli och jag hade inte något mönster och inte direkt kunskapen om att sy en sådan klänning.  Klänningen har varit på diverse fester och heta stunder ;-)

Har kikat på den under många är och funderat på om det bara ska bli en kjol men inte gjort något åt den. Men nu i vinter hittade jag stuvbitarna fån denna, så nu började jag med att sprätta upp livet och rita en ny överdel i hoppet om att stuven ska räcka... Det gjorde det ! Så än så länge känns det bra, är dock inte klar ännu, har blivit nån enstaka söm varje dag. 

Så det blev ett projekt till, innan många andra har blivit klara..

Tack och hej symaskinstjohej! 

Inlagt 2015-01-22 00:00 | Läst 2844 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2015-01-27 21:20   Ulrika Lindh
Vissa plagg har man svårare än andra att göra sig av med. Nu har du också lite roligt att klura på, är väl kul om klänningen kan komma till fortsatt användning.
 
2015-01-24 09:24   anna-maria ottosson
Jo jag har oxå ett sånt projekt. Men än så länge sitter favobyxorna i hop :-)
 
2015-01-23 19:51   Pernilla Fe
Ja, visst känns det att sätta saxen i en favorit. Men oftast är det ju för en god sak. Jag började klippa ut mönsterdelar av mina gamla favoritbyxor, innan de blev helt slitna. Har inte sytt något ännu efter mönstret.
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons