Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Lisbeths blogg

Bloggen kommer att handla om sömnad, det är mitt största intresse, men också lite av vardagen och livet i allmänhet.

Ännu inget syrum klart

Suck, ve vad trist. Under tre veckor har hantverkarna arbetat på och i vårt hus, nu är de äntligen klara. Men, ovanvåningen ska fixas till ytterligare, vilket vi ska göra på egen hand. Det lär dröja innan jag får mitt syrum klart, nytt golv, väggarna ska målas eller tapetseras, ett diskussionsämne här hemma. Jag får ta mig en funderare på en alternativplan, Plan B är att jag drar ner tyger, rullknivar, skärmatta, symaskin och allt som hör till sömnaden till nedanvåningen, där det enda lämpliga bordet är köksbordet. Inte kul, men det kliar i fingrarna.

Under tiden jag otåligt väntat på syrummets iordningsställande har jag stickat pulsvärmare, har nu 17 par klara och några ensamma experiment-pulsvärmare. Jag har utgått från några mönster och sedan själv börjat hitta på egna varianter. Jag tänkte lägga in dem i mitt album, men jag har fullt där, 101 bilder, och måste ta bort bilder för att få plats med dem. Kan inte bestämma mig för vilka bilder jag ska ta bort, men jag ska försöka bestämma mig.

Det går fortfarande inte att ladda upp bilder till bloggen, utan att först ha lagt in dem i albumet och kopiera därifrån. Hoppas att det snart löser sig med bildproblemet.

Inlagt 2007-08-31 09:44 | Läst 6750 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons