Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

L8s blogg

Sömnad är mitt intresse och här kommer jag skriva och visa en del av det som jag skapat.

Påsken överstökad.

Jaha, så gick alla lediga dagar i ett nafs. Tog ledigt redan skärtorsdagen för att tillbringa den tillsammans med dottern och lite släkt. Började dagen med att köra och handla för att laga en Grekisk lammpaj som jag skulle ta med mig till middagen. Väl i affären förstod jag att mitt kloka val att inte handla dagen innan kanske var klokt men tyvärr hade de inte hunnit fylla på alla varor som tagit slut dagen innan i diskarna. Nästan allt som jag hade på min inköpslista fick jag med mig hem. Allt till pajen fanns där och det var det viktigaste. När paj var färdig var det dax att åka iväg. Vi körde inom Gotteboet för att handla med lite påska godis + lite till där hemma. Blev nog ett kilo! Hemma hos mor och far åt vi pajen och den föll i smaken. Gött! Vid tre tiden dök min moster med man upp, även så min syster kom. Längesedan jag träffat min moster, alltid lika kul att träffas när det väl blir så. En del gamla minnen fick vi höra från mor och moster. Kanske en hel del i repris :) Far blev trött innan vi åkte hem och det är inte så konstigt. Sjukdomen äter honom inifrån och ut känns det och ser det ut som. F-n ta cancern!!!

Långfredagens morgon åt vi påskbuffé. När vi satt och åt denna ringde svärmor och bjöd hem oss. Det tackar man inte nej till. Riktigt god middag blev det där och dagen gick.

Påskafton stack jag ut en runda med vovven och kameran medan dotter och man var ute och övningskörde. På kvällen grillade maken lamm och det var mycket gott. 

Påskdagen dax för lite konstrunda. Körde till Greviebackar för att kolla hur långt backsippor och vitsippor kommit. De var på väg. Kallt och blåsigt var det så det blev bara en liten titt där. Vi fortsatte till Dagshög och där ser det ut till att kunna vara kanon en solig och lite varmare dag. Nästa helg är det planerat att vi ska åka på en utfärd ut dit för att fotografera. Studiecirkel som jag går. Vi fortsatte sedan till Förslöv och letade upp ett café där, Lillaro café. Mysigt och på loftet hade de en syateljé. En underbar sådan. Där skulle man haft sitt syrum. Efter det besökte vi en del konstnärer för att se deras verk. Både det som föll mig i smaken och det som jag inte riktigt kunde ta till mig. Sedan besök hos mor och far där även min systerdotter var.

Annandag påsk, ja det är idag det. Idag tog jag en lång runda med vovven på f.m. Skönt att gå i skogen, även om det var lite kallt. Maken var ute en runda med dottern igen och övningskörde. Tränade att parkera och tur var det väl att det endast var de som var på parkeringen de övade. Förstod på dotterns humör när hon kom hem att det inte gått så bra. Maken däremot var förstående och menade att övning behövs, var ju första gången hon testade detta med parkering. Jag sydde medan de var borta. Balklänning nr 1 är snart färdig nu. Så snart är det dags att ta fram mönster och tyg till nästa. Ska lägga upp bild på balklänning nr 1 när jag väl sytt färdigt och om jag lyckas få på den på min provdocka. Tjejen jag syr till är smalare än min provdocka! Och jag har en helt normal Diana, precis så den klarar mina mått och jag är en 40 ungefär.

Nedan ser ni syateljén på Lillaro café, visst ser det härligt ut?

Inlagt 2012-04-09 18:08 | Läst 11268 ggr. | Permalink
Kategorier:
Klänningar Kurser Övriga saker 

(Logga in för att skriva en kommentar)
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons