Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

L8s blogg

Sömnad är mitt intresse och här kommer jag skriva och visa en del av det som jag skapat.

God fortsättning på nya året!

Ett nytt år har börjat med nya förhoppningar på det nya årtet. Inga nyårslöften har jag. De är väl ändå till för att brytas så varför bry sig ;) ?

Innan jul satt jag mest framför symaskinen och försökte få ihop ett gäng julklappar. Och en del blev det. Väskor, grytlappar, tallriksunderlägg och babyoverall. Väskorna visade jag i mitt förra blogg inlägg, här kommer bild på babyoverall och grytlappar. Tyvärr tog jag ingen bild på tallriksunderläggen som jag tryckte tomtar på som min mor ritat. Blev väldigt nöjd med dem så det är synd att jag glömde föreviga dem på bild. Får ta och trycka fler tomtar på nytt tyg och göra fler till nästa jul. 

Overall till en liten kille som föddes i september.

Grytlappar i lappteknik och med tryck som min mor har ritat tomte till. 

Mellan jul och nyårsafton hann jag sy ihop en klänning till dottern. Som jag skrev i mitt förra inlägg så köpte jag tyg innan jul till klänning som jag skall sy i 20-tals stil. Samtigt köpte vi tyg till klänning till dottern. Nu blev det tyvärr inte tid för mig att sy min egen klänning utan jag fick koncentrera mig på dotterns klänning. Eftersom jag inte hade mönster till hennes klänning så fick jag börja med att rita detta efter en del mått tagningar. Sedan fram med lakan så jag kunde sy ett prov på klänning så måtten stämde. Sedan när jag sytt upp i spetstyg och fodertyget saknades det något... eftersom jag själv jobbade 2 dagar mellan jul och nyår fick jag skicka mannen och dottern till stan och köpa satinband som jag kunde sy på i hals och armringningar. Det var det som saknades! Dottern blev nöjd med klänning och hade den på sig till nyårsafton.

Inlagt 2012-01-04 13:03 | Läst 6718 ggr. | Permalink
Kategorier:
Barnkläder Klänningar Quiltat Tyger 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2012-01-05 05:27   Agneta Lindström
Vad flitig du varit och mycket fint har du gjort till julen. Visst är det typiskt att man syr till andra före till sig själv. Vad kul att du använt tomten som din mamma ritat och gjort tryck av det. Det är roligt att läsa hur saker kommer till. Det ska bli spännande och se din 20-talsklänning.
Kram
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons