Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

Vem snor allt garn?

Har varit runt på Erikshjälpen, Röda korset och Myrorna för att inse att någon varit där före mig. Det finns typ inge vettigt garn att få tag på. Jag gillar att köpa "duttar" och göra något spännande av, men det här är ju löjligt. Några trassliga nystan i en påse för 85kr!! Men har de slagit i huvé någonstans? Nä det blev till att gräva lite hemma. Å tänk, det fanns ju ett helt lager redan :) Jag blev så snopen. (eller inte?)

Nu är det lördagkväll och jag orkar inte dra fram nått jätteprojekt. Tvtablån är helt urblåst. Finns ingenting jag fastnar för. Tur att tuben (youtube) har hur många  inspirerande handarbetsvideos som helst.

Jag har inga stora garnplaner kvar utan börjar känna att det är dags att grotta i lapptäcknikens underbara värld. Men först för att verkligen göra slut på varenda gnutta garn jag har så tänker jag virka lite trekantiga mormorsrutor och göra en egen vimpelslinga. Bara för att jag kan!

Jo ska bara tillägga att jag tycker det är helt suveränt att folk ger och handlar på hjälporganisationer, och det är inte bara jag som ska göra fynd där!

I morgon är det söndag, min egen handarbetsdag! Då blir det att förhoppningsvis göra klart lite beställningsjobb...återkommer.

Inlagt 2014-03-22 22:05 | Läst 4746 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2014-03-23 09:08   Anna Söderström
Nej jag lånade den här boken på biblioteket och där fanns den (fast utan tofs) http://www.bokus.com/bok/9789113043319/mormorsrutor-150-lappar-att-sticka-och-virka/
 
2014-03-23 08:02   Aina Svensson
Den är ovanlig o kul. Har du hittat på den själv?
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons