Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

Framtiden...

Carpe diem! Det är inte jag det. Jag lever sällan i nuet. Jag är antingen i framtiden eller i "baktiden". Idag har jag funderat lite på framtiden. Tänk när den här sysidan blivit 20-30-40-50år. När våra barn, barnbarn eller varför inte barnbarnsbarn går in och söker "retrogrejjer" från tidigt 2000tal. Tänk vilken handarbetsskatt det kommer (finns) finnas här då.
Jag kan riktigt höra kommentarerna: Åhhh sån där minns jag att farmor gjorde. När jag var liten så fick jag en sån där i julklapp. Ja alla hade ju sånna där. osv.
Själv kommer jag att sitta här och förhoppningsvis kunna dela lite tankar och funderingar. Mina ögon börjar bli ett bekymmer och jag är ju "bara" 44år så jag undrar hur länge jag kan hålla på. NÄ, jag är inte så smart att jag kan handarbeta om jag är blind. Tror jag... Jag gör det som krävs :) Min mormor kunde virka efter en hjärnblödning, men inte blev det snyggt inte....

Idag har jag gjort en repa på stan. Tittat på garn och investerat i reflexgarn. Har en tanke om att virka hjärtan och snöflingor att sy fast på kläderna.

Resonerade med Husqvarna om min broderimaskin som vägra fungera men de "tvår" sina händer och menar att det får jag klura ut själv. Inte exakt så men de var inte sugen att hjälpa mig att felsöka iaf.

Hexagonlampan? Nä den är inte riktigt klar, men det går långsamt frammåt. Börjar gruva mig för sammanfogandet då jag inte gjort någon plan för det ännu. Det löser sig nog :)

// Anna

Inlagt 2013-11-29 16:44 | Läst 4999 ggr. | Permalink
Kategorier:
Allmänt om handarbete 

(Logga in för att skriva en kommentar)
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons