Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

Nya uppdrag.

Igår satt jag och drömde att jag bara skulle släppa allt och åka på Syfestivalen. Men så kom jag på bättre tankar. Min man gav mig ett syuppdrag. Han vill ha "säckar" i tvättkorgen för lättare tvätthantering. Så gulligt med tanke på att det är jag som sköter tvätten. Så nu ligger det i pipen och ska fixas. Sedan fick jag en brilljant idé om att sy en lampa åt min son bygd på hexagoner. Kollade i mitt tyglager lite och blev kanske inte allt för förvånad när jag hittade det jag sökte. Ett knallgult tyg. Nu ska jag söka ett svart så ska han få sig en lampa inspirerad av sitt fotbollslag Kuben IF. (svart och gult). Någon tipsade om att jag kanske skulle väva en matchande matta. Jamen ni hör!! Jag har ju massor av saker att skapa som vi faktiskt behöver. Jag har precis slängt sonens lampa eftersom vi renoverar men har en stringlampa i källaren som blir perfekt! Så det sär puttinutti rosa täcket får kliva åt sidan.
Hittade en kanonbra sidan att skapa hexagoner på:
http://incompetech.com/graphpaper/hexagonal/

De hade flera andra bra mallar också men nu var det hexagoner jag var ute efter.

http://incompetech.com/graphpaper/

Nu ska jag bara klura ut hur man gör, då jag aldrig gjort ett sådant tidigare. Så spännande.

Annapanna mot nya projekt.

Inlagt 2013-10-18 09:37 | Läst 2800 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2013-10-18 18:11   Anna Söderström
Jag känner mig jätte sugen att sätta igång, har ca 1 mån tills det bör vara klart. Återkommer med bilder så får vi se om det blir topp eller flopp :)
 
2013-10-18 15:12   Ulrika Lindh
Det är kul att göra saker som andra kommer på också särskilt när det är fiffiga saker. Lampprojektet blir nog spännande.
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons