Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

Nya leksaker.

Mera leksaker. Inte kunde jag ana när jag vaknade i morse att innan kvällen var slut skulle jag inte bara äga en ny symaskin utan TRE. Vad hände? Det började som så att min granne ringde från stugan och hittat en broderimaskin på auktion. Jag kollade och insåg att det var inte värt att köpa när jag inte fick med någon intruktionsbok och därmed ingen programvara. Så jag satte mig och kollade lite på blocket. Där var det. En enkel broderimaskin (såpass jag kan prova om det nu är så himla roligt). En ny overlock vilket jag länge varit på jakt efter men inte orkat ta tag i. Och en ny bruksmaskin, då min vapendragare från 1987 beter sig allt mer instabilt. Jag funderar ibland om det kan vara vanlig demens. Men den glömmer helt enkelt hur man syr frammåt efter att jag backat några stygn.
Tjejen som sålde maskinerna bodde dessutom i min stad, några kilometer bort. Hon ville dessutom leverera sakerna. Så nu står en lyxig examenspresent till mig och väntar på TID att leka.

Nu hoppas jag att jag ska bli snabbt kompis med mina nya maskiner. Kanske behöver jag inreda ett helt symaskinsrum. Nu har jag faktiskt Sju maskiner. Min man säger att jag ska sälja någon av de gamla. Tja, trampmaskinen har jag ingen större användning för thihi.
Nu kan jag ställa en maskin här och en där så går det att sy varthelst jag befinner mig.

Ja, ni kanske undrar vad jag tagit examen i? Jo jag har precis blivit Kostcoach att lägga till min tidigare titel hälsocoach. Så presenten till mig själv passar bra. Handarbete det är hälsa det!! Hälsa ofta :)

// Annapanna bland sina nya leksaker

Inlagt 2013-06-09 22:23 | Läst 4433 ggr. | Permalink
Kategorier:
Allmänt om handarbete 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2013-06-28 12:13   Anna Söderström
Tack Maritha! Du är hjärtligt välkommen till mig eller höra av dig vem vet, kanske kan jag hjälpa dig :)
 
2013-06-23 21:57   Maritha L
Grattis till din examen! Du är precis en sådan person jag skulle behöva träffa just nu.
Visst är det roligt med nya saker till syrummet hoppas att maskinerna fungerar som du önskar
 
2013-06-10 10:23   Edvina Karlsdotter
Vilka roliga saker du skaffat! Ha det så kul med dem.
 
2013-06-10 09:05   René Edwards
Grattis till allt, examen och nya symaskiner! Två väldigt essentiella saker i livet, äta och sy! Nu kan vi kanske fråga dej om lite andra saker än handarbete med?;-)Nä, skämt där, det är viktigt att hålla hobby och jobb isär! Lycka till med båda nu!!:-)
 
2013-06-10 06:36   Nina Rolf
Oh vad roligt med så många nya maskiner! Lycka till o stort grattis till examen!!
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons