Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

måste, borde, ska.....vill!

Ohoj, nyheter på sysidan. Jag har medvetet hållit mig härifrån då jag inte har minsta lilla tid över till handarbete just nu. Sedan att jag beställt reservdelar till vävstolen. Handlat på mig ett rejält lager med tyger på loppis hör absolut inte hit :) Åsså kom en gammal arbetskamrat förbi med en säck gamla jeans och en pappkasse med gamla gardiner. Min man grymtade något men jag gissar att allt tyg fungerade som öronproppar för mig, jag uppfattade inte vad han sa.

Jomen, nyheter. Gillaknapp istället för betyg. Jamen det är ju super. 1. jag skulle aldrig sätta lägre betyg än 4-5 då jag tycker att det är lite av nätmobbing. 2. det är så enkelt att just gilla. Om jag inte gillar brukar jag inte skriva något alls. Detta innebär självklart inte att bara för att jag inte skivit något så ogillar jag. Där höll jag på att skriva in mig i ett besvärligt hörn.

Jag får nog ta mig lite tid och kolla in de andra nyheterna.

Nu är det helg igen och altan ska oljas, fönster putsas och det vanliga tramset med golvvård. Lägger jag på en rem så borde det bli lite tid över till.... vara fotbollsmorsa, taxichaufför till kalas.... men sedan då? Ahh det ska storhandlas och tvättas kläder. Skulle vilja göra lite som gubben på anslagstavlan. AAATTTJJJJOOOO och det var rent hus. När ska jag få skapa?!

Ps. det går nog att kratta tomten snart! grrrrrr :)

Detta inlägg är skrivet till den person som skrev att hon gillade mina blogginlägg, det värmde gott.

Anna som ska prioritera bättre....

Inlagt 2013-05-03 15:32 | Läst 4752 ggr. | Permalink
Kategorier:
Allmänt om handarbete 

(Logga in för att skriva en kommentar)
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons