Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

sol ute, väv inne.

Nu börjar våren få sitt grepp även här i norrland. Nåja, det är snöigt och isigt ännu men solen lyser och lockar vid husknuten. Själv smyger jag ner i källaren för att väva någon cm här och där. Börjar bli rätt trött på den här mattan och vill bli klar för att gå vidare mot nästa matta som redan är planerad.

Sedan är det projekt "garnstump" som ska bli en väska. Hittade en ruta som påminner om en mormorsruta men är lite mer sirlig. Så har jag nu börjar gå igenom allt garn som mamma lämnade efter sig. Nåja det var mest moulinegarn och andra stumpar. Så nu har jag virkat 18 rutor som jag tänkte skulle bli en väska. Normalt så brukar jag ge alla garnrester till närmsta förskola för pyssel men denna gång blev jag lite ego och tänkte pyssla lite själv :)
Jag har också fått en beställning på virkade mjuka ägg av 6åringen så mer stumpar kommer att gå åt. Hittade mönster på drops. Appropå drops; vilken fantastisk sida. Jag har hittat massor av roliga mönster så jag kan sticka och virka tills fingrarna blöder om jag vill. Misstänker att jag får ont i handleder och fingrar innan det händer.

Nej, det är verkligen läge att försöka avsluta några projekt nu. Jag känner mig lite stressad när så mycket är på gång samtidigt. Snart är det sommar och då är det fullt upp med annat.

// Anna dunk-dunk

Inlagt 2013-04-02 22:13 | Läst 4243 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons