Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

Lump är lump...

Här har klippts mattrasor. Det har blivit två stora papperspåsar. Golvvarpan står monterad på plats. Mattvarpen är bestäld och har kommit. MEN... varför alltid dessa MEN!! Nu är våren här och plötsligt är det 1000 saker som ska göras. Sedan kommer sommaren och det säger swish och så till hösten ska jag äntligen få dra på väven.

Äntligen hade jag även fått möjligheten att gå igenom min mammas garderob. De är "bara" nio år sedan hon dog. Det blev tre högar: lump, mattrasor och välgörenhet. Känslomässigt var det jobbigt men nu är det gjort, äntligen! De få plagg som funkar som mattrasor ska jag försöka komponera ihop till en matta som givetvis ska heta Karin efter henne. Hennes favoritfärg var rosa så där är utgångspunkten. Det som förvånar mig är att dagens kläder är av sån tvivelaktig kvalite att den inte ens duger som mattrasor utan det är ren och skär lump.

Läste att trasmattor är väldigt inne igen. Hmm har de hunnit varit ute? :) Nu när det vita, vita, vita ska ut så ska mer färg in. Jag blir lite stressad, jag har inte kommit till den vita delen ännu.

Min kamera har varit försvunnen. Eller min man tog vår kamera ut till bilen då han varit på olika event och sedan har det inte kommit in helt enkelt. Därför har jag inget piffigt kort att lägga in i bloggen idag.

Fast å andra sidan när det gäller syandet har jag faktiskt bara gjort sånt där trist men nödvändigt. Lappningar och lagningar. Inget nyskapande.

Glad påsk på er alla!

Inlagt 2012-04-04 11:28 | Läst 4130 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons