Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

Invigning i morgon..

Ja i morgon så inviger jag min lilla butik. Aldeles nybygd och i princip helt klar. Idag ska jag måla några lister som jag ska sätta upp senast i morgon bitti. Det är trångt om tiden nu. Men jag har sytt en bunt goddibags så de som besöker ska få med sig hem lite små gåvor.

Min golvvarpa är inte bygd, jag är väldigt besviken men så är det när man behöver blanda in andra. Snart blir jag så desperat att jag beställer en sprollans ny från Glimåkra. Klipper mattrasor när jag har kvällsöppet så när jag väl får ihop en väv så ska det finnas klart till första mattan. :

Mitt överbelamrade kök som nu även fungerar som systuga sedan symaskinen slutat trivas i källaren med vävstolen. Men i köket funkar den perfekt och trilskas ingenting, märkligt. Hon på symaskinsbutiken sa att det var inte omöjligt att den inte mår bra av att stå och jobba i 17 grader. Märkligt tycker jag. Det är rätt så mysigt att slippa gömma sig i källaren när det ska krieras. Nu kan jag vara med där allt händer och samtigt få pyssla. Det ni ser på bilden är alltså de här små goddibagsen som ska delas ut i morgon. Jag har använt en pappåse från Kreativ Insikt som min Inspirationskälla. Till bärhantang har jag snokat i mina lådor och tagit sånt som finns hemma. Gamla snoddar från träningkläder och "siden"band som blivit över vid nått julpyssel. Tyget är gamla gardinlängder jag haft liggande ett bra tag.

Nä nu måste jag fixa så jag blir klar inför morgondagen.


// Anna

Inlagt 2012-01-20 08:47 | Läst 3499 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2012-01-20 15:17   Anna Söderström
Jo jag har en hemsida men i dagsläget finns inga bilder på butiken där. www.nyttformat.se
 
2012-01-20 12:22   Lena S
Lycka till med butiken.Spännande.Har du någon hemsida till butiken?
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons