Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Röda tråden

Om livet i allmänhet och sömnad i synnerhet

Ego-helg

Jag har ego-helg. Det betyder att min dotter är hos sin pappa. Äter godis i mängder, Findus fixar maten och jag kan gå sena promenader med hunden. Dessutom kan jag sy precis så mycket jag bara orkar. Men nu, lördag kväll, sätter längtan in. Härligt att se henne imorgon igen.

Precis sytt färdigt ännu en tunika till mig själv. Mjuk härlig jersey, grönt/ brunt retromönster. Det enda jag inte riktigt gillar är halsringningen. Den blev en aning för djup. Nu måste jag (kan jag) köpa en snygg BH att ha till. Det blir ju lite billigare än silikonimplantat iaf.

Undrar just vad mina grannar tänker om mig. Jag bor längst ner och har stora fönster. Antingen hänger jag över köksbordet. Då ritar jag mönster eller klipper tyg. Eller så håller jag på att krypa in i symaskinen. Då trär jag ny tråd. Ser rusktigt illa. Glasögonen gick mitt itu när de låg på köksbordet. Inte av sig själva, men hunden hoppar gärna upp där när hon är ensam. Och den här gången satte hon sig rakt på mina Dieselbågar. Det var ett bra tag sedan. Och jag har varken varit till optikern eller hört med försäkringsbolaget om ev ersättning. Istället får jag hålla det jag ska läsa så nära det bara går. Och det är inte så lätt. Jag har en rätt skaplig snok. Köpte ett par läsglas på Claes Olson i somras. De funkar si så där. Ett ständigt på- och avtagande, och när jag böjer mig det minsta lilla framåt ramlar de skoningslös i golvet.

För bara några dagar sedan visste jag verkligen inte hur jag skulle fixa mat till nästa dag. Men se, plötsligt ordnade sig allt hur bra som helst. Lånade lite pengar av en god vän. Sedan flög en ängel förbi mitt konto. Och idag har jag sålt min gamla symaskin. Ja, gammal och gammal. Den var köpt i maj. Men nästa måndad blir det inga nya maskiner, begränsat med tyginköp, stram budget. Tror jag iaf...

 

Inlagt 2007-09-08 22:07 | Läst 3338 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons