Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Blogginlägg


Sida: Första Föreg. 1 ... 52 53 54 55 56 

Efter Elmia

Jo allt gick bra på Elmia mässan alla var jätte nöjda med tröjorna och det kommer bli mer jobb från DieselClubSweden.se sen blir det nog en deljobb till andra företag som tog visit kort och var ... läs mer..

Ännu ett påslakan

Ja ha ... då har man hunnit med att göra ännu ett påslakan denna gång blev det i Lin och min mans systerdotter ska få det...lilla Elina... hon kommer bli överöst med små presenter... hiihihihi. Har ... läs mer..

Lite snabbt medans jag äter frukost...

Ja ha... om man skulle plita ner några rader här igen då. Nu är mitt första påslakan sytt... är rätt nöjd... nu ser jag vad jag ska ändra till nästa gång. Tyvärr har jag fått så ont i ryggen och ... läs mer..

Kundbesök...

Jaha då har ännu en dag i mitt liv flytit på=) Klarade min uppkörning i torsdags så nu har jag KÖRKORT!!!! Hade trevligt besök här hemma idag. Fick besök av Marika o hennes gubbe Totte då de skulle ... läs mer..

I kväll händer det saker

Ja .. ikväll så ska jag ta tag i det somajg inte vågat på länge. Jag ska klippa i mitt nya tyg.. hihi... jo jag ska först klippa ut i mönsterpapper för att vara på den säkra sidan och sen klippa ... läs mer..

Trött i huvudet....!

Trött... vill sova... men nä.... orkar nog lite till... finns ju så mycket jag kan missa :o) Idag har jag broderat bara lite... en nakenhund med texten Här vaktar jag Fick min beställning hemskickad ... läs mer..

Första Inlägget =D

Jaha då har jag oxå skaffat mig en blogg här på sysidan. Hade väl tänkt att skriva om lite allt möjligt jag sysslar med om dagarna. Just nu så har jag precis avslutat en beställning till ... läs mer..

Första blogginlägget

Sitter och skriver ner en lista över saker jag borde göra.... längre kommer jag inte.. Stirrar blint på papperet och undrar vart jag ska börja... tittar som hastigast på dataskärmen oj.. ett nytt ... läs mer..

Nu så är jag ordentligt på nätet

Ja hej och välkommen då till mitt egna lilla kungarike, fast då jag är kvinna så är det väll drottningrike. men kan man skriva  så (Svensk läraren i mig ryser av fasa:) ) vad kommer jag då att skriva ... läs mer..

Test av bloggen

Så sitter jag som testpilot, låter fint eller hur. Ganska nära marken är jag i alla fall men det här är något nytt, bäst att prova på så att jag kan det. Bla bla bla. Si och så. läs mer..

Testar

Jag testar ännu mer läs mer..

Skräddarlinjal

Hej alla! Vet någon var finns det att köpa skräddarlinjal på A4 skala? läs mer..
Sida: Första Föreg. 1 ... 52 53 54 55 56 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons