Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

ANITAs blogg

Som pensionär ville jag förgylla min tid med något som ger mig harmoni och utvecklar min kreativitet. Jag brukar skämtsamt säga att jag är född bakom symaskin.

SAKNAD ???

Nu vet ja hur det känns att vara utan symaskin man är bara halva människan. Jag har sagt att jag ska ta livet av min designer 1 men än är det inte slut med den. den har fått service och blivit lite ompysslad så kanske går den ett tag till.

Men det kommer en till maskin som jag inte kunde motstå till ett kanonpris. Men det är mycket att lära i ett nytt program men det ska bli kul med lite mera finesser.

Nu måste datorn hottas upp lite och jag tror att damen också kan behöva det. Men kul ska det bli att börja vidga vyerna igen.                 

Nu ska jag ladda inför syfestivalen imorgon kanske är det flera som ska dit då. Vore kul om man kunde känna igen varandra.

 

Om vi inte ses så ha en trevlig Helg.

Inlagt 2011-11-03 17:11 | Läst 4875 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2011-11-05 08:33   Aina Johansson
Grattis till Din nya maskin
 
2011-11-04 11:35   Agneta Lindström
Vad roligt att du ska få en ny maskin och skönt att du pysslat om din D1 också då är risken mindre att du blir halv människa. Vad synd att vi inte kan träffas på syfestivalen i helgen jag ska gå dit på söndag.
Önskar dig en toppendag idag och det ska bli spännande att få höra vilka fynd du gjort.
Kram Agneta
 
2011-11-03 21:46   Marita Trobäck
Här är en till som skulle vilja gå på Syfestivalen, håller med dig Lotta - det är lite väl långt, det hade varit så himla kul!
 
2011-11-03 19:54   Lotta Nilsson Persson
Nu blir jag nyfiken - vad har du köpt för maskin??? Önskade att jag inte bodde så långt söderut så jag också kunde gå på Syfestivalen i helgen, önskar dock dig en trevlig stund.
 
2011-11-03 17:47   Lena S
Jag ska dit.Hoppas vi ses.
Lena
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons