Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

ainas blogg

Lite om vad jag pysslar i min lilla syskrubb

Nu kan det bara bli bättre!

Som rubriken säger, nu ska det bara bli bättre!

Det har varit lite besvärligt sedan i april, med ryggont och nu i juli vart det tandvärk, en infektion i käken. Min tandläkare har semester så jag har "bollats" runt hos jourtandläkare som endast har skrivit ut penicillin. Inne i tredje kuren så reagerade jag med klåda och utslag. I tisdags fick jag komma till Specialisttandvården som äntligen "tog tag i problemet" och kapade tandbryggan och drog ut innersta kindtanden.

 

I juli fyllde en son 40 år och bjöd på ett fint kalas, han fick en rakapparat av mig, sedan var jag med på en båt med motor som han också fick. Det var till den båten jag sydde sittkuddarna.

Ett födelsedagskalas till har det varit, yngsta barnbarnet fyllde 8 år.

Nu blir det inget mer kalas förrän tidigast i augusti!

 

Förra året hade jag en Dahlia, men den hann inte blomma då, så kylig som den sommaren var, nu iår har jag äntligen fått se hur den ser ut.

 

Lite lappningar och lagningar har jag kunnat göra under sommaren, inga stora jobb, men så pass att jag fått sätta igång mina maskiner lite.

 

Hund, katt och husvakt var jag under 5 dagar i juni, min son med familj åkte till Bulgarien på en välbehövlig semester, de har haft det kämpigt sista året. Min svärdotters mor gick bort den 1 maj. Så de behövde verkligen den här resan.

 

Nu får vi hoppas att det blir en fin sensommar och höst det här året.

Postat 2013-07-28 17:58 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons