Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

ainas blogg

Lite om vad jag pysslar i min lilla syskrubb

Ett tag sedan

Det är ett tag sedan jag skrev något nu.

Inte mycket i "syväg" har det varit.

Men 4 stycken stolsdynor har jag sytt, det var ett "poröst" tyg, det var lite besvärligt att klippa och sy i. Det var till att klippa var del för sig för att rutorna i väven skulle komma rätt.

En skojig sak hände igår när beställaren hade hämtat dem! Det hör sannerligen inte till vanligheterna att man får höra att det man gjort är bra, men hon ringde strax efter och var överlycklig, dynorna passade perfekt på stolarna.

Oftast är det när en sak inte är bra som "kunderna" ringer, så det här var verkligen skoj.

En ny dator blev införskaffad i slutet av oktober, den "gamla" hade inte kraschat, utan var allmänt ostabil, så för att "mota Olle i grinden" köpte jag en ny den fungerar perfekt.

Den "gamla" tänkte jag försök få in i mitt trådlösa nätverk och sedan installera om Windows 7 i den, för att se hur den kan uppföra sig då.

Men helt lätt är det verkligen inte att få till ett trådlöst nätverkskort i den, i stationära datorer finns det oftast inget sånt. Jag har köpt ett trådlöst nätverkskort och försökt installera och få Routern att hitta det, men än har jag inte fått till det, men skam den som ger sig.

Några fönsterhängen från KO-design har jag broderat den här veckan.

Ett litet test att förminska broderiet direkt i maskinen, stygntätheten ser ut att vara helt ok, men det blev en hel del hoppstygn. Jag vet inte om det berodde på förminskningen eller inte.

Kallt har vi fått också, just nu så ligger teperaturen på - 12 grader, några decimeter snö har vi också. Rimfrost på träden så det är vackert.

Idag såg jag några Domherrar i lönnen hör utanför, lite ovanligt, jag har aldrig sett några här inne i stan förut.

Glömde tala om att mina garner kom idag, glad i hågen öppnade jag paketet och tänkte ikväll ska jag börja sticka. Men säg den glädje som varar,,, på mönstret var det endast en bild, ingen som helst beskrivning fanns på bakisdan, bara storlek, mått och längd!!!

 

Inlagt 2010-11-19 19:04 | Läst 2850 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2010-11-20 13:09   Lena S
Roligt när "kunden"är nöjd.
Här på landet har vi fullt med domherrar på fågelbordet.Ja,visst är dom fina.
Jag har också fått W.7 nu när vi köpte ny dator.Jag måste ha hjälp med att installera 4D så jag har inga broderier ännu.
 
2010-11-20 08:57   Agneta Lindström
Visst är det roligt när man får beröm då mår man bra. Jag beundrar dig som klarar det där med dator och allt som hör till det. Jag är avundsjuk på dina domherrar det var länge sedan man såg någon sådan de är ju så fina. Vad jobbigt med stickmönstret när man är så ivrig och vill börja och vad konstig "beskrivning" hoppas du får resten också.
 
2010-11-19 22:21   Bibbi Lundgren
Det förstod jag att dina dynor skulle bli fina.
Så härligt med respons för vad man gör.
Hu du har riktig vinter, här snöar det också.
Hoppas det inte det avskräcker kunder till Öppet Hus. Kram från Bibbi
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons