Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

ainas blogg

Lite om vad jag pysslar i min lilla syskrubb

Attans vad veckorna går snabbt

Då är det söndag igen, Kan inte begripa var veckorna tar vägen!?

I torsdags lagade jag äntligen mina egna jeans, ena ficka var väldigt trasig mot jeans-sidan. Man måste nästan "demontera" halva byxan för att komma åt att lägga i en ny bit i fickpåsen!

Jag "förenklar" lite med mina egna lagningar, hade det varit till någon annan hade det blivit en ny nederdel i fickpåsen! Nu vart det bara en ny sida.

Igår broderade jag en ny fönsterdekoration, jag gjorde den i Topazen och naturligtvis glömde jag att ta bort bocken för klippning av transportstygnen, med den följd att maskinen klippte vid varje liten prick på flugsvampen, Det såg ut som ett "råttbo" på baksidan!! Mycket pyssel med saxen att klippa bort och snygga till!

Mera texter till framtida dörrhängare har jag knåpat ihop, nu ska de "bara broderas" också. Nu är jag lite less på att försöka tänka ut bra texter.

Huslig vart jag idag, äntligen kom jag till skott att mangla, den högen har på något konstigt sätt blivit glömd! Trots att jag har mangeln stående på hallbänken i hallen.

En ny mangelduk skulle jag behöva, den här börjar på är väldigt fransig.

Den hamnade där efter min vurpa, kan inte begripa att manglen blivit så tung med åren? Tummen är inte den allra bästa heller. Men nu när det hela snart är gjort, blir det knappast så mycket mera gjort den här dagen.

Tummen gör ont, ryggen gör ont. Men jag har manglat!

En kopp kaffe väntar på mig nu, det har jag väl gjort rätt för idag?

Inlagt 2010-09-05 12:55 | Läst 3044 ggr. | Permalink
Kategorier:
Maskinbroderi 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2010-09-06 13:58   Agneta Lindström
Visst är det så att när manska göra till sig själv så "fuskar" man lite. När någn säger "bara" så ska man dra öronen åt sig det visar din beskrivning på hur man lagar en ficka.
En kopp kaffe har vi alltid gjort oss förtjänta av.
 
2010-09-06 12:03   Ulrika Lindh
Kaffe är en utmärkt belöning!
 
2010-09-05 18:39   Bibbi Lundgren
Klart du ska ha lite kaffe. kram
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons