Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

ainas blogg

Lite om vad jag pysslar i min lilla syskrubb

Torsdagen började bra

Puh, då var det gjort,,, Pärlan är besiktad och det gick bra! Egentligen hade jag tid den 13 september kl 7,00. Men efter service och genomgång i måndags så ändrade  jag tiden, till idag 9,10.

Vem sjutton vill stiga upp "mitt i natten" för att besikta bilen?? Jag gör dessuton alltid en varmkörningsrunda på ett par mil dessutom, som tar tar en liten stund.

Nu dröjer det 2 år till nästa gång jag sitter däruppe, med hjärtklappning och stirrar på displayen för att se mitt reg nummer ska komma upp!

Under sommaren har "det mer eller mindre stått still" med att hjälpa till med sömnad. Mycket på grund av att jag fick vänta så länge på att få golven inlagda.

Men idag kommer det in ett par byxor som ska läggas upp,  som tur är så behöver jag inte göra slag på dem. Det krävs "lite mer tankeverksamhet" att göra slag, men inget som jag brukar oroa mig för.

Och så måste jag knåpa ihop flera dörrhängare, de går åt som smör i solsken. Att göra dem går ju relativt snabbt, men det ska vara lite skojiga texter på dom också, inte för långa eller för många ord, hängarna är inte så breda.

Tankeverksamheten brukar vara lika med noll, när jag ska försöka klura ut någon bra text!!!

 

 

Inlagt 2010-09-02 10:06 | Läst 4656 ggr. | Permalink
Kategorier:
Övriga saker 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2010-09-02 14:50   Bibbi Lundgren
Pärlan är vad den heter, en riktig pärla. Grattis
 
2010-09-02 14:49   Agneta Lindström
Vad roligt att Pärlan klarade besiktningen i år också. Visst är det så att fantasin inte finns när man som mest behöver den, men du klurar säkert fram fler skojiga texter.
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons