Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Sytt o Knytt

Lite om skaparglädje och handarbetsglädje. Har alltid gillat att sy och skapa med eller utan maskinell hjälp. När ett projekt är klart ( och blir som det var tänkt - till största delen) infinner sig en nöjdkänsla som är en lisa för själen. Kan kanske sprida lite inspiration till andra, sås som jag får av bloggar på Sysidan.

Återkommer till det där med bröllop

Jag "fick" ju aldrig sy min dotters bröllopsklänning, vilket kanske var lika bra det :-).

Men det var ju inte bara hon som skulle gifta sig.. Mina två söner hade också friat till sina flickvänner och vi kom att "gifta bort" våra tre barn inom 6 månader.

Och nått måste jag ju göra med brodyrmaskinen så de förstår vad den kan användas till.

Först ut var en fråga om att brodera på t-shirt för två fotbollslag ( dock inte 11-manna) till den ene sonens svensexa. Aldrig broderat tidigare och inte på t-shirt i funktionsmaterial - men det blev godkänt.

Jag använde melerad tråd för att...ja jag vet inte varför. Tyckte väl att det var spännande att se hur det blev, och sen var det bara att fortsätta med melerad tråd.

Är personligen inte förtjust i benämningen A-lag resp B-lag, men där fick inte mamma bestämma :-(.

Tyckte att de kunde använda sig av 1:a - laget och A-laget - då var ju alla av lika värde - typiskt  mamma-tänk med rättvisa och ingen ska känna sig mindre bra än någon annan.  När jag sedan frågade om vad killarna tyckt och tänkt kring detta, så fick jag veta att de alla ville vara i B-laget... för att det skulle vara roligt att "spöa" A-laget....

Det är alltså verkligheten - att var en "underdog" och komma upp sig är ju någon att beundra. Det gäller att tänka i lite vidare banor, och inte ha förutfattade fördomar !!

Om A-laget spöade 1:a-laget, eller tvärtom, det skulle ju inte vara något att tala om- eller ?!

Och de var inte så noga med om det blev lite skrynk-rynk kring bokstäverna. Jag tycker de blev OK för att vara första gången broderat på t- shirt - har inte gjort något nytt försök heller, men har många ideer och tankarna i ämnet - dock inte på funktiontrikå.

T-shirt
Postat 2013-08-06 19:54 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons