Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

JoMo syr och stickar

Den här bloggen kommer att handla om vad jag syr och stickar. Fick överta en symaskin i slutet av sommaren 2014 så nu har det blivit roligt att sy igen. Symaskinen är en vanlig hushållsmaskin och har ett antal år på nacken, men den är så mycket bättre än den jag hade.

Det blev en kofta.

Kan ni tänka er jag kunde sy en kofta. Är så nöjd över att ha sytt något till mig och det bästa av allt är att det gav mersmak.

Det är en löst hängande kofta som kommer att användas flitigt.

Tyget köpte jag på Tygverket när jag letade efter viscosetrikå till en tunika. Som tur var kunde jag inte bestämma mig för om jag verkligen ville ha just det här tyget i tunikan för det blev helt perfekt till koftan. Mönstret är inte tryckt utan det är dubbelstickat med 5 färger på framsidan och helsvart på baksidan och inte skrynklar det sig heller. Det finns lite tyg kvar som jag hoppas räcker till en kortärmad tröja eller linne. Jag tror det kan bli snyggt med kofta och tröja i samma tyg och till det en enfärgad kjol.

Inlagt 2015-03-01 19:36 | Läst 7446 ggr. | Permalink
Kategorier:
Överdelar 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2015-04-12 08:37   Aina Svensson
Grattis till den senaste symaskinen. Grattis också till dig som lyckats så bra. Din glädje märks verkligen i din text. Roa dig ordentligt med din maskin o dina tyger. Kreativiteten ökar hela tiden.
Men kom ihåg att göra ren maskinen under stygnplåten o ge den en droppe olja ibland.
 
2015-03-05 17:30   Pia Lindemann Larsen
Ser fint ut o din kombination låter snyggt... hoppas att det räcker till.. mvh Pia
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons