Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

AMDAdesign

Ja det är väl om lite allt möjligt som har med mitt syande och liv att göra.

Efter Elmia

Jo allt gick bra på Elmia mässan alla var jätte nöjda med tröjorna och det kommer bli mer jobb från DieselClubSweden.se sen blir det nog en deljobb till andra företag som tog visit kort och var väldigt nöjda. Mässan var super trevlig överhuvud taget som vanligt så blir det att man ser massor av saker man vill ha men inte har råd med :S

Köpte mig ett skärp med diodspänne på dock. Det har jag ju velat ha ett tag nu så jag köpte det när jag hittade det. Nu är det programerat så det visar webbadressen när jag går på stan haha.

Ska se om jag lyckades få nån bild på tröjorna med. Blev ju mest bilar som blev fotade =D

Nä nu ska jag slänga in en maskin med tvätt

Bye

Postat 2007-04-13 12:17 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Kundbesök...

Jaha då har ännu en dag i mitt liv flytit på=)

Klarade min uppkörning i torsdags så nu har jag KÖRKORT!!!!

Hade trevligt besök här hemma idag. Fick besök av Marika o hennes gubbe Totte då de skulle hämta tröjorna som jag broderat till DiselClubSweden. Blev en super trevlig kaffe stund med massa tjöt om allt möjligt från bilar till husdjur hihi.

Var super kul att äntligen få träffa dom då vi pratat så mycket genom MSN men aldrig träffats.

Bilder på tröjorna kommer tyvärr senare då jag glömde kameran med bilderna hemma hos svärfar nere i skåne....men de kommer =)

Har även broderat klart en av våra företags tröjor...den känns lite tom fortfarande så det kanske blir en eller två broderier till på den. Det blev lite olika färger på de båda tröjorna då jag lider av lite beslutsångest haha.

Den ena har färgerna svart/vit/orange medans den andra har färgerna svart/vit/neon rosa...syns gör de iaf och det är ju det som är meningen med dom.

I morgon blir det en tur till stickcafét och träffa tanterna lite och små snacka och höra om de behöver hjälp med något.

Nä nu ska jag umgås lite med min sambo innan det är läggdags ;)

Ha en underbar fullmåne natt

 

 

Postat 2007-04-01 21:12 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Första Inlägget =D

Jaha då har jag oxå skaffat mig en blogg här på sysidan.

Hade väl tänkt att skriva om lite allt möjligt jag sysslar med om dagarna.

Just nu så har jag precis avslutat en beställning till DiselClubSweden på tröjor som skulle broderas. En bild på dom kommer jag lägga upp i mitt album innom kort. Dessa tröjorna ska de sedan ha på den stora bilmässan som är på Elmia i påsk.

Ska fortsätta att stygnsätta lite idag sen ska jag ju brodera min och sambons egna tröjor med. Har bara sån beslutsångest när det gäller färgerna på våra tröjor. De ska ju ändå representera vårat företag och då vill man ju visa vad vi kan göra men ändå inte få det till att bli för mycket...svårt det där.

Nä nu ska jag slänga in en maskin med tvätt sen ska jag återgå till jobbet.

Ha det bra i vårsolen alla på sysidan

Postat 2007-03-28 12:41 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons