Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

AINAS BLOGG

Om syendets glädjeämnen och vedermödor. Och lite om tillvaron utanför syrummet.

Ryggsäcken

Jag skulle åka på fokdansfestival i Tyskland.  Klädseln är given. Folkdräkt i 4 dagar. Jag behövde en liten ryggsäck att bära bra-att-ha-prylar i. Jag tyckte inte att min lilla trevliga röda o svarta passsade så bra till min dräkt i blått. 

Jag beslöt att sy en i jeanstyg. Från mitt lager av gamla jeans, men nej det skulle bli för tjockt. Hittade en stuvbit som var lite tunnare i tygaffären.

Jag hade inget mönster så jag gjorde först en prototyp i ett stadigt tyg från IKEA. Det räckte inte till mönsterpassning men det gjorde inget för den skulle inte användas  o jag behövde inte ens göra den färdig.  Trodde jag! Tills syrran fick syn på den. Hon behövde en sådan inför en semesterresa.  Klart att hon fick den. Men först måste jag göra den färdig. Egentligen känns det skönt att den kom till användning.

Så till den blåa ryggsäcken. Med lärdomar från prototypen blev den klar och jag kände mig nöjd.  Det kändes spännande att få använda den.

Så lämnade vi sommarstugan. Åkte hem till stan för packning och resa. Men var är den blå ryggsäcken? Den som jag skulle ha med mig? Svar: kvar på landet. SUCK. Så det blev ändå den svart/röda som fick följa med.

 

 

Postat 2013-08-07 10:18 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons