Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

AINAS BLOGG

Om syendets glädjeämnen och vedermödor. Och lite om tillvaron utanför syrummet.

Husvagn

Sonen med sambo har köpt husvagn lagom till semestern.  De önskade sig 2 grytlappar att ha i den.  Önskade var svart, grå och lime. Deras husvagn ser inte ut som alla andra. Den har former.

Jag tyckte det skulle vara kul att brodera en husvagn på ena sidan.  Jag letade bild på clipart. Men det fanns ingen med sådana former.  Jag valde en någorlunda lämplig bild för att ha någon att utgå ifrån. Så ritade jag om den. 

Nu skulle jag pröva stygnsättning för första gången. Jag vill bara ha linjerna, inga fyllningar. Men det ville sig inte  riktigt. Plötsligt fick jag oväntad hjälp av en mycket datakunnig yngre släkting. Han lärde mig en del om vad jag ska göra före stygnsättningen.  Sånt som faller sig naturligt för den yngre generationen men som jag var fullständigt ovetande om.

Jag blev riktigt nöjd med resultatet.  Det blev husvagnsägarna också.

Den ljusa sidan kanske syns lite dåligt. Där står det Man ska ha husvagn....På gråa sidan av den andra grytlappen står det ADRIA och registreringsnumret.

Det gav mersmak och jag har börjat göra en bild på deras ångbåt.  Kanske blir det en grytlapp med båt på: för laga mat måste man även på en båt. Men tiden räcker inte till. Det tar tid att göra en använbar bild med ett foto som förlaga.  Jag får sikta in mig på att den ska var klar till våren.

 

Postat 2012-08-22 21:50 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons